Waarom kiest u voor Icologiq Elements?

Het Icologiq Elements platform is een standaardoplossing die alle processen van een kwaliteitsmanagementsysteem ondersteunt met een krachtige methodiek. Zo komen we samen met u als opdrachtgever altijd doelgericht tot een zorgvuldig gestructureerd systeem. Uiteraard onderhouden wij de software zowel technisch als functioneel. Een lange levensduur gegarandeerd.

Icologiq Elements helpt uw organisatie slimmer en efficiƫnter te werken

Onze kwaliteitsmanagement software vereenvoudigt uw bedrijfsprocessen met behulp van de standaardisering van workflows. Door de routinetaken te digitaliseren kunnen uw medewerkers zich dus volledig richten op hun hoofdtaken. Op basis van hun functieprofiel ontvangen medewerkers bevoegdheden waarmee zij leesrechten op alle voor hen relevante documenten krijgen. Met automatische notificaties herinnert onze software uw medewerkers tijdig aan openstaande taken.

Icologiq Elements helpt uw organisatie slimmer en efficiƫnter te werken
Continu verbeteren is nog nooit eerder zo eenvoudig en overzichtelijk geweest

Continu verbeteren is nog nooit eerder zo eenvoudig en overzichtelijk geweest

Met Icologiq Elements creĆ«ert u eenvoudig inzicht in uw risicoā€™s en heeft u de complete controle over uw kwaliteitsprocessen. Icologiq Elements biedt u een centraal kwaliteitsmanagment platform, zodat u losse Excel-sheets en versnipperde bestanden (vaak verspreid over uw organisatie) vervangt door een betrouwbare en veilige software omgeving.

Bespaar tijd en geld

Icologiq Elements vermindert blijvend de overheadkosten. Doordat uw medewerkers aanzienlijk minder tijd kwijt zijn met routinewerkzaamheden werken zij automatisch efficiĆ«nter, en kan uw organisatie sneller en effectiever reageren op signalen van klanten en trends in de markt. Bovendien zorgt het automatiseren van routinetaken ervoor dat u de kans op ‘human error’ minimaliseert en risicoā€™s reduceert.

Bespaar tijd en geld
Een ervaren kennispartner

Een ervaren kennispartner

Icologiq beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met het digitaliseren van kwaliteitsprocessen in verschillende organisaties en branches. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan delen wij graag met onze klanten. Door middel van ā€˜best practicesā€™ op het gebied van het oplossen van problemen, het benutten van kansen en het ondersteunen van de besluitvorming komt onze ervaring tot uiting. Ook bieden wij u voorgedefinieerde processen, sjablonen en standaard content, die u een voorsprong geven op uw concurrentie en meer tijd om uw organisatie te richten op verbetering en ontwikkeling.

Weg met de eilandjes

Het Icologiq Elements platform zorgt niet alleen voor overzicht en controle over de ondersteunende bedrijfsprocessen. Het systeem stimuleert ook de samenwerking tussen afdelingen, medewerkers en leveranciers. Doordat iedereen op dezelfde uniforme wijze en met hetzelfde systeem werkt ontstaat er synergie binnen uw organisatie. Icologiq Elements bereikt iedereen die betrokken is bij het kwaliteitsproces met geautomatiseerde taken, geaccordeerde verbeteringen en signaleringen die moeten worden opgevolgd. Het resultaat is dat medewerkers snel en eenvoudig precies die informatie kunnen raadplegen die zij op dat moment nodig hebben om hun werk goed en veilig uit te voeren.

Weg met de eilandjes
Snel, eenvoudig en compleet

Snel, eenvoudig en compleet

De werking van Icologiq Elements is gebaseerd op de PCDA-cyclus en voldoet aan alle gangbare kwaliteitsnormen (ISO, FDA, GMP etc.). Onze software direct inzetbaar: eenvoudig en snel te implementeren, met minimale inspanning en organisatiebreed te beheren. Icologiq ondersteunt de implementatie van het platform met onze professionele diensten, voor een snel en duurzaam resultaat.


Persoonlijk advies

Bent u geĆÆnteresseerd in een persoonlijk advies door Ć©Ć©n van onze specialisten, vraag dan hier een persoonlijk gesprek met ons aan. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hiervoor hoeft u verder niets te doen, onze sessies zijn eenvoudig online bij te wonen, gewoon vanuit uw eigen werkplek. Bekijk ook onze werkwijze voor meer informatie.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de voordelen die het Icologiq Elements platform u te bieden heeft.

Cookies

This site uses cookies, choose here which you'd like to accept.

Privacy policy | Close
Settings