U bent zich aan het oriënteren op een digitaal kwaliteitsmanagementsysteem (ook wel eQMS). Op dit moment maakt u misschien nog gebruik van losse Word-bestanden en Excel-sheets, of u werkt zelfs nog op papier…. Herkenbaar? Ontdek welke 8 unieke voordelen Icologiq Elements biedt als kwaliteitsmanagementsysteem voor uw organisatie.

De 8 voordelen van Elements

Hoe maakt u een duurzame keuze voor 1 van de vele aanbieders van kwaliteitsmanagement tools? De selectie van de juiste leverancier is uiterst belangrijk, omdat u jarenlang gebruik wilt maken van een softwareoplossing. Maar waar moet u op letten tijdens de selectie, en welke criteria zijn van belang? Wij leggen u graag uit waarom wij de meest geschikte kandidaat zijn.

Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan vooral contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen!

1. Flexibel platform

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is in staat zijn om allerlei soorten data te beheren, maar is daarnaast ook flexibel genoeg om met uw overige processen te koppelen. Wij bieden volledige aansluiting met alle huidige Office-pakketten zoals Word, Excel, Powerpoint en Visio. 

Daarnaast kunt u alle relevante data direct vanuit het systeem exporteren naar Excel-files, waardoor u eenvoudig input creëert voor BI-tooling. Benieuwd of wij aansluiting bieden bij uw huidige bedrijfsprocessen? Neem dan contact met ons op!

 • Flexibel systeem
 • Te koppelen met Office-producten
 • Data eenvoudig exporteren naar Excel

1. Flexibel platform

“Icologiq Elements stelt ons in staat dat we ons met iedere geregistreerde klacht kunnen verbeteren“

2. Eenvoudig schaalbaar

2. Eenvoudig schaalbaar

Ons platform is volledig modulair op te schalen. U neemt bij ons alleen af  wat u daadwerkelijk nodig heeft. Wij bieden een zeer compleet basispakket, optioneel met een breed scala aan configuratie- en uitbreidingsmogelijkheden. Met alle 9 modules van Elements in gebruik, heeft u alle mogelijke aspecten van kwaliteitsmanagement afgedekt. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken of wij in de toekomst aan uw wensen kunnen voldoen.


Elements is ook eenvoudig uit te breiden naar uw andere (internationale) vestigingen, zonder extra inspanning. Wij groeien met uw organisatie mee, in het door u gewenste tempo.

 • U neemt alleen af wat u (nu) nodig heeft
 • Zeer compleet basispakket, veel uitbreidingsopties
 • Totaalpakket voor kwaliteitsmanagement
 • Meegroeien met uw organisatie, op basis van uw behoefte

3. Aandacht & betrokkenheid

Als inhoudelijke kennispartner helpen wij u groeien, maar ook het delen van kennis en ervaring met branchegenoten leidt voor u tot nieuwe inzichten. 

Bij Icologiq zijn we erg trots op onze betrokken klantencommunity. Zo organiseren wij een aantal keer per jaar bijeenkomsten waarbij u input kunt leveren over de verdere ontwikkeling van ons platform, en de gelegenheid heeft om onderlinge kennis te delen. Ook organiseren wij webinars en online sessies over nieuwe features, ontwikkelingen in de markt en relevante actualiteiten. Meer informatie over onze klantencommunity vindt u op onze news & events pagina.

 • Uw input staat centraal bij verdere ontwikkeling van ons platform
 • Onderlinge kennisdeling met andere community leden
 • Kosteloze bijeenkomsten en webinars

3. Aandacht & betrokkenheid

“Met de centrale Meldingenmodule van Icologiq Elements hebben we de mogelijkheid om wereldwijd te rapporteren over alle belangrijke aspecten rondom veiligheid en duurzaamheid. “

4. De beste prestaties & een eerlijke prijs

4. De beste prestaties & een eerlijke prijs

U wilt een kwaliteitsmanagementsysteem dat altijd waarde toevoegt, zonder te hoeven inleveren op de kwaliteit. Wat u niet wilt, is maandenlang wachten op maatwerk ontwikkeling, om vervolgens een forse rekening te ontvangen.

Samen met u installeren we Icologiq Elements binnen minimale tijd, en schalen op wanneer nodig. Zo bent u altijd zo min mogelijk budget kwijt bent aan onze diensten. Uiteraard bieden wij onze producten aan tegen een eerlijk, transparant en concurrerend prijsniveau. 

 • Voegt waarde toe, zonder in te leveren op kwaliteit
 • Snelle installatie en snelle doorlooptijden bij wijzigingen
 • Eerlijk en transparant prijsmodel

5. Voor nu & in de toekomst

Het is van belang rekening te houden met de meest passende oplossing voor de lange termijn. U wil immers niet afhankelijk zijn van meerdere leveranciers voor de beheersing van uw kwaliteitsprocessen. Daarom is het verstandig één partner te kiezen die de oplossing(en) biedt die u op dit moment, maar ook in de toekomst nodig heeft.

Met de complete suite van Icologiq Elements heeft u alle mogelijke aspecten van kwaliteitsmanagement afgedekt. Dit betekent voor u dat u nooit tegen een plafond aan loopt, bij de groei en verdere uitrol van uw digitale kwaliteitsprocessen. Altijd één centraal aanspreekpunt voor al uw kwaliteitsprocessen, volledig geïntegreerd. Bovendien werken al onze modules op dezelfde uniforme manier, waardoor u en uw medewerkers slechts met één softwarepakket werken en ook slechts 1x een leercurve doorlopen.

 • Een centraal aanspreekpunt voor al uw kwaliteitsprocessen
 • Eenvoudig op te schalen
 • Korte leercurve voor alle gebruikers
 • Altijd op dezelfde uniforme manier werken

5. Voor nu & in de toekomst
6. Internationaal bewezen

6. Internationaal bewezen

U opereert internationaal of ligt uw toekomst in het internationaal uitrollen van uw producten of diensten? Met meerdere internationale vestigingen? En zelfs wanneer u op dit moment op nationaal niveau opereert, dan is het goed mogelijk dat u in de toekomst internationaal gaat opereren, mede door de relatief beperkte afzetmarkt van Nederland. Om deze redenen is het verstandig om naar een partner te kijken die in uw (toekomstige) internationale wensen kan voorzien. En het liefst een partner die ook al veel ervaring heeft met het internationaal uitrollen van een kwaliteitsmanagement tool.

Icologiq heeft zich ruimschoots bewezen als het meest geschikte platform voor internationaal opererende enterprise-organisaties. Wij bieden onze software standaard tweetalig aan, in het Nederlands en Engels. Daarnaast bieden wij taalpakketten aan in de meest gesproken talen zoals Spaans, Duits, Portugees en Frans. Hierbij kunt u per vestiging kiezen voor een bepaalde taalvoorkeur. Zo werkt u binnen uw onderneming optimaal samen op ons platform in de taal die u wilt.

 • Internationaal inzetbaar
 • Ruimschoots internationaal bewezen enterprise oplossing
 • Keuze uit veel taalpakketten
 • Optimaal samenwerken in uw voorkeurstaal per vestiging

“HM.Clause standaardiseert met Icologiq Elements  haar wereldwijde processen. Hierdoor verbetert de kwaliteit en krijgt de organisatie meer grip op kritische processen en dwingt af dat elke medewerker wereldwijd volgens dezelfde ‘best-in-class’ processen gaat werken.”

7. Kennis & ervaring

U wilt een partner die doordrenkt is met kennis en ruimschoots ervaringen heeft met kwaliteitsprocessen. Een partij én platform, dat altijd een aanvulling is op uw reeds aanwezige kennis. Icologiq is een gedegen partner met ervaring en expertise die u verder helpt, meedenkt over de inrichting van uw processen en wij weten precies waar de pijnpunten in uw branche liggen.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van kwaliteitsmanagementprocessen. Samen met onze betrokken klantencommunity zijn wij ons platform door jarenlange verbeteringen, input van onze partners en best practices blijven verbeteren. Zodoende treden wij voor al veel ondernemingen op als een ervaren, inhoudelijke kennispartner. Dit ziet u terug in ons product: een kosteloze levering van een groot aantal standaardsjablonen en workflows, specifiek voor uw branche en reeds volledig op maat voor uw specifieke methodes, processen en rapportages.

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Specifieke branchekennis
 • Betrokken klantcommunity
 • Groot aantal sjablonen en workflows, specifiek voor uw branche

7. Kennis & ervaring
8. Doeltreffend & snel

8. Doeltreffend & snel

U wilt niet maandenlang wachten terwijl uw leverancier maatwerk oplossingen voor u aan het bedenken, bouwen en testen is. Aan de andere kant wilt u geen software partner die een platform bij uw bedrijf achterlaat, en u vervolgens zelf alles laat uitzoeken. Niet bij de initiële implementatie, maar ook niet bij tussentijdse wijzigingen en/of aanvullingen op uw platform.

Icologiq Elements is voorzien van alles wat een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem nodig heeft. Ons platform is op basis van gebruikerservaring samengesteld.  Ook aanvullende opties zijn standaard geconfigureerd, en hoeven wij dus niet meer te ontwikkelen. Hierdoor realiseren wij een basisimplementatie niet binnen 5 maanden, maar vaak al binnen 5 werkdagen.

 • Installatie met kennisoverdracht
 • Snel en goed voorbereid aan de slag
 • Geen extra kosten voor basis training
 • Snelle implementatie


Laat u vrijblijvend adviseren

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk advies door één van onze specialisten, vraag dan hier een persoonlijk gesprek met ons aan. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hiervoor hoeft u verder niets te doen, onze sessies zijn eenvoudig online bij te wonen, gewoon vanuit uw eigen werkplek. Bekijk ook onze werkwijze voor meer informatie.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de voordelen die het Icologiq Elements platform u te bieden heeft.

Geïnteresseerd?
Start vandaag nog met Icologiq Elements


Cookies

This site uses cookies, choose here which you'd like to accept.

Privacy policy | Close
Settings