Transparant & eerlijk

U weet vooraf precies wat u van ons krijgt tegen welke investering. Dat is onze belofte. Wij lichten ons proces kort toe in ons Elements stappenplan.

Stap 1 - Kennismaking

Nadat u contact met ons opneemt, maken we kennis, bespreken we uw vraag en maken we een afspraak voor een inventarisatiegesprek.

Stap 1 - Kennismaking
Stap 2 - Online inventarisatiegesprek

Stap 2 - Online inventarisatiegesprek

Wij voeren samen een online inventarisatiegesprek om te bepalen hoe wij u het beste kunnen helpen. We laten direct een korte presentatie zien van de mogelijkheden. U heeft zelf de keuze hoe uitgebreid we het inventarisatiegesprek maken.

Stap 3 - Demonstratie & informatie

Aan de hand van uw wensen en behoeften stemmen we een online demonstratie af, we bereiden de omgeving voor en plannen deze online demonstratie met u in, op een tijdstip dat u uitkomt. Na de demonstratie voorzien wij u van alle informatie, specifiek en op maat, op basis van uw wensen en behoeften.

Stap 3 - Demonstratie & informatie
Stap 4 - Voorstel & Offerte

Stap 4 - Voorstel & Offerte

Op basis van de inventarisatie en de demonstratie schrijven wij een voorstel dat naadloos aansluit op uw organisatie, wensen en behoeften. Wij houden volledig rekening met implementatietijden, modulaire opbouw en uw gewenste groei. 

Stap 5 - Kickoff

Na wederzijdse goedkeuring van het voorstel, plannen we een kickoff in met u en desgewenst uw team(s). Hiermee zorgen we voor een breed en eerlijk draagvlak in uw organisatie en we maken vooraf iedere gewenste stap inzichtelijk.

Stap 5 - Kickoff

Laat u vrijblijvend adviseren

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk advies door één van onze specialisten, vraag dan hier een persoonlijk gesprek met ons aan. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hiervoor hoeft u verder niets te doen, onze sessies zijn eenvoudig online bij te wonen, gewoon vanuit uw eigen werkplek. Bekijk ook onze werkwijze voor meer informatie.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de voordelen die het Icologiq Elements platform u te bieden heeft.

Geïnteresseerd?
Start vandaag nog met Icologiq Elements


Cookies

This site uses cookies, choose here which you'd like to accept.

Privacy policy | Close
Settings