Ontdek onze software!

Icologiq Elements is een platform van standaard kwaliteitsmanagement softwaremodules. Deze modules zijn ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar ervaring. Icologiq Elements biedt u een centraal kwaliteitsmanagment platform, zodat u losse Excel-sheets en versnipperde bestanden vervangt door een betrouwbare en veilige software omgeving. Ontdek wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

Onze producten

Het Icologiq Elements platform bestaat uit 9 modules die gezamenlijk alle facetten van kwaliteitmanagement omvatten. Het platform werkt middels een krachtige methodiek, om doelgericht samen met onze opdrachtgevers tot een optimaal gestructureerd systeem te komen. Wij voorzien in zowel het technisch als functioneel onderhoud, zodat een langdurig gebruik is gegarandeerd. Bekijk onze modules en onze volledige suite.

Onze producten
Onze klanten

Onze klanten

Icologiq heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagementsprocessen binnen verschillende branches zoals de agri, food, olie & gas en medische apparatuur. Vooral in sectoren waarin strenge (internationale) wetgeving op kwaliteit en veiligheid is geboden blinkt ons systeem uit. Voorkom hoge boetes en sancties als gevolg van het niet naleven van de steeds strengere eisen. Bekijk in welke branches wij actief zijn.

“Hoe frequenter onze medewerkers de documenten toepassen, raadplegen en verbeteringen voorstellen, hoe beter wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen”

De 8 voordelen van Icologiq Elements

U bent zich aan het oriënteren op een digitaal kwaliteitsmanagementsysteem (ook wel eQMS). Op dit moment maakt u misschien nog gebruik van losse Word-bestanden en Excel-sheets, of u werkt zelfs nog op papier….

Herkenbaar? Lees welke 8 unieke voordelen Icologiq Elements u biedt.

De 8 voordelen van Icologiq Elements
Waarom kiest uw organisatie voor Icologiq Elements?

Waarom kiest uw organisatie voor Icologiq Elements?

Het Icologiq Elements platform is een standaardoplossing die alle processen van een kwaliteitsmanagementsysteem ondersteunt met een krachtige methodiek. Zo komen we samen met u als opdrachtgever altijd doelgericht tot een zorgvuldig gestructureerd systeem. Lees waarom uw organisatie kiest voor Icologiq Elements.

“Na introductie van mobiel registreren is het aantal meldingen van onveilige situaties gestegen. Door onveilige situaties weg te nemen worden incidenten voorkomen.”

Eerlijk & transparant

U weet vooraf precies wat u van ons krijgt tegen welke investering. Dat is onze belofte. Wij lichten ons proces en onze prijsstelling kort toe in ons Elements stappenplan. Bekijk onze transparante werkwijze.

Eerlijk & transparant

LAAT U VRIJBLIJVEND ADVISEREN

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk advies door één van onze specialisten, vraag dan hier een persoonlijk gesprek met ons aan. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hiervoor hoeft u verder niets te doen, onze sessies zijn eenvoudig online bij te wonen, gewoon vanuit uw eigen werkplek. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie.

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de voordelen die het Icologiq Elements platform u te bieden heeft.

Cookies

This site uses cookies, choose here which you'd like to accept.

Privacy policy | Close
Settings