Predictable Performance

Icologiq is meer dan 20 jaar geleden gestart met het digitaliseren van processen en procesinformatie via workflowmanagement. In de loop der jaren heeft het development team van Icologiq samen met haar relaties deze technologie geoptimaliseerd tot haar huidige productlijnen: Icologiq Elements en Icologiq Universe. Software tooling die de resultaten van uw organisatie betrouwbaar en voorspelbaar maakt; Predictable Performance. Geen glazen bol, maar een toekomst op basis van harde feiten en passend bij de Generatie Y, ook wel Generatie Einstein of Prestatie Generatie genoemd.

Het uitgangspunt van onze software zal u niet verbazen:

Kies voor structuur en voorspelbaarheid!

 

Voorspelbaar presteren

Dat “Predictable Performance” op het gebied van o.a. Governance, Risk en Compliance (GRC) essentieel is, onderschrijft onze gastspreker Léon Koolen, managing consultant bij het Utrechtse bureau Improven. Maar hoe inventariseer, analyseer en borg je GRC?

Hiervoor zijn de specialisaties van Improven (verbeteren van klantprestaties) en Icologiq (digitale procesinnovatie) samengebracht. Betrouwbare, praktische en gebruiksvriendelijke GRC-workflows zijn het resultaat van deze samenwerking. Op de vraag aan de aanwezigen “hoe ervaar jij risk management in de dagelijkse praktijk?” kwam interactief een veelheid aan begrippen. Volgens Léon Koolen zijn vier woorden essentieel in de definitie van Risk Management: solide, pragmatisch, transparant en in control. Deze aspecten vindt u terug in de GRC-workflows, ontwikkeld door Icologiq, en GRC-content van Improven.

 

 

Het advies dat Léon Koolen het publiek meegeeft is dan ook:

Zorg dat je organisatie wendbaar blijft, doorbreek het eiland denken

en zorg vooral voor diversiteit in uw (GRC) projectteam!

 

Verhef functioneren tot presteren

Wanneer je wereldwijd producten, producenten en leveranciers aantoonbaar veilig wilt selecteren en accepteren is een betrouwbaar en internationaal inzetbaar Vendor Quality Management Platform cruciaal”.

Hiermee start Carl IJzerman zijn presentatie. Carl is Global Manager HSQA en verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem van het wereldwijde concern De Heus Voeders B.V.

De Heus kent sinds 2004 een enorme expansie qua omzet, aantal werknemers en internationale vestigingen. Om die groei te beheersen is het van groot belang dat het vereiste kwaliteitsniveau overal ter wereld geborgd wordt. Transparantie, risicobeheersing en sturing zijn cruciaal. Met het software platform van Icologiq Elements maakt De Heus de consequenties van deze groei in alle facetten beheersbaar. Kennis van lokale wet- en regelgeving, fysieke omstandigheden en cultuur zijn ingrediënten die in kaart worden gebracht. Het VQM platform van De Heus Voeders is in samenwerking met Icologiq ontwikkeld en succesvol wereldwijd geïmplementeerd. Iedere nieuwe Product, Producer, Supplier Combinatie (PPSC) wordt bewaakt en geborgd. Ook dit is een vorm van “Predictable Performance”.

 

Het adagium van Carl IJzerman is:

Wil je niet alleen functioneren, maar ook presteren

dan is borging van kwaliteit het kernpunt in je organisatie!

 

Icologiq innoveert continu

Naast de presentaties van Improven en De Heus bracht Stefan Vissia, Chief Technology Officer (CTO) van Icologiq, deze dag zelf ook goed nieuws. Ten eerste komt in oktober de nieuwe User Interface van Icologiq Elements 2018 beschikbaar voor klanten van Icologiq. Een nieuw jasje, maar voor de Elements-gebruikers blijven alle functies van de software herkenbaar. Gasten van dit Customer Event kregen een sneak preview van de nieuwe look & feel. Wat er zoal veranderd is? Eigenlijk te veel om op te noemen; neem gerust een kijkje op onze website; hier leest u meer over deze nieuw User Interface.

Of vraag een demo aan en ervaar het verschil.

 

 

Het tweede item dat Icologiq deze dag onder de aandacht brengt is Elements Mobile. Stefan demonstreert de mogelijkheden van deze mobiele schil om Icologiq Elements. Gebruikers ervaren het praktische voordeel van het direct registreren van meldingen via mobiele devices; real time en willekeurig op elke plaats. Denk hierbij aan het ter plekke maken van o.a. foto’s, rapportages en notulen. Elements Mobile heeft z’n kracht al bewezen ingeval van incidenten, klachten, non-conformities en ongevallen. Wederom een ontwikkeling om werkprocessen beheersbaarder en praktischer te maken; niet gebonden aan plaats, niet gebonden aan tijd.

 

 

Het derde onderwerp wordt gepresenteerd door Jennifer Reinhard, Icologiq’s Business Developer. Jennifer introduceert de Icologiq Community onder het motto “een optimum bereik je vooral door te ervaren, van elkaar te leren en gezamenlijk te innoveren.” Icologiq zal deze kennisdeling en innovatie processen faciliteren en heeft hiertoe de Icologiq Community in het leven geroepen.

Blijf op de hoogte van (gezamenlijke) innovaties en meld je aan via dit onze LinkedIn bedrijfspagina.

 

 

De winst van een community is dat je van elkaar leert.

Inspireer, deel en verbeter!

 

Wilt u meer weten over de nieuwe User Interface, Elements Mobile of de Icologiq Community?

Neem contact met ons op via telefoonnummer (053) 480 90 90 of stuur een e-mail naar info@icologiq.com

 

Het was absoluut de moeite waard om op deze zonovergoten dag binnen te vertoeven en het Icologiq Event bij te wonen. Het thema van dit jaar was Predictable Performance. Een voorspelbaar resultaat, wie wil daar nou niet meer over weten.

ERVAAR ONZE SOFTWARE

Benieuwd naar wat Icologiq Elements voor uw organisatie kan betekenen? Ervaar het tijdens een onlinedemonstratie. Onze experts helpen u graag verder.

Cookies

This site uses cookies, choose here which you'd like to accept.

Privacy policy | Close
Settings